Wat kost een badkamer slopen?

Badkamer slopen: vandaag prijs opvragen is dezelfde dag een vrijblijvende offerte terug! De prijs voor een badkamer slopen is hier nauwelijks te noemen. De kosten voor een badkamer slopen lopen dan ook sterk uiteen. De prijzen voor badkamer slopen liggen ergens tussen de € 265,00 en € 685,00 euro inclusief alle bijkomende kosten. Dus ook de reiskosten, materiaalkosten en kosten voor het afvoeren van afval.

Om de juiste prijs voor een badkamer slopen op te kunnen geven hebben we informatie nodig. Meer dan alleen de afmetingen van de badkamer. Daarom hebben wij ook voor deze klus een apart formulier ontworpen zodat alles meteen goed duidelijk is. Zo kunnen wij altijd de scherpste prijs betalen en betaal je nooit één cent teveel. De informatie die we nodig hebben kun je hieronder op het formulier allemaal kwijt.

Over de badkamer

Foto´s, tekeningen, Funda

Afval en uitvoerdatum

Naam, adres en contactgegevens

Algemene vragen

Laatste toelichting, privacybeleid en versturen

Badkamer strippen

Een badkamer strippen houdt in dat we alles uit de badkamer verwijderen. Denk aan het sanitair, bad en douchecabine. Maar ook verwijderen van de wandtegels en vloertegels horen bij het strippen van een badkamer. Wanneer noodzakelijk of gewenst verwijderen we ook de dekvloer, betonvloer of granietvloer.

Badkamer slopen en afval

Nadat we de badkamer helemaal kaal hebben gemaakt maken we alles goed schoon. We brengen alles naar de container of aanhanger en zorgen ervoor dat alles wordt opgeruimd. Wanneer alles is opgeruimd lopen we de badkamer nog even na om te kijken of we niets vergeten zijn. Is alles in orde dan gaan wij weer verder naar een volgende badkamer ergens in het land