Wat kost behang verwijderen?

Behang verwijderen prijs opvragen is dezelfde dag een offerte! De prijs voor behang verwijderen is hier niet te noemen. De kosten voor behang verwijderen lopen dan ook sterk uiteen. De prijzen liggen ergens tussen de € 2,50 en € 11.50 per vierkante meter inclusief alle kosten. Dus ook reiskosten, materiaalkosten en kosten voor gebruik behangafstomers en afweekmiddelen. Een flink prijs verschil per m2 zoals je ziet.

Dit hangt voor een groot deel af  van het soort behang en aantal m2. Glasvezelbehang bijvoorbeeld is een stuk lastiger te verwijderen dan een andere behang soort. Niet alleen deze factoren bepalen de prijs voor behang verwijderen. Om de juiste prijs voor het verwijderen van jouw behang te bepalen hebben we meer informatie nodig. Dit kun je hier allemaal kwijt door alleen een aantal specifieke vragen te beantwoorden. Dan weten wij wel hoe lang we bezig zullen zijn. Op die manier betaal je namelijk nooit géén cent teveel.

Vertel ons wat meer over je behang

Afval en uitvoerdatum

Naam, adres en contactgegevens

Algemene vragen

Laatste toelichting, privacybeleid en versturen

Behang verwijderen muur reparatie

Naast het behang verwijderen van je muur kunnen we ook wanneer dat nodig is, de gaatjes en scheurtjes voor je dichten. Veel verhuurders, zoals woningbouw kunnen dit van je eisen. Wij zorgen er voor dat jouw muren weer helemaal kaal, glad en netjes zijn als we weggaan!

Opruimen en afvoeren behang

Nadat we de muren helemaal kaal hebben gemaakt ruimen we al het behang van de vloer. We stoppen het oude behang in vuilniszakken en brengen alles naar onze bus. Wanneer alles is opgeruimd lopen we de wanden nog even na om te kijken of we vergeten zijn. Is alles in orde dan gaan wij weer verder naar een volgend huis ergens in het land!