Prijs betonvloer slopen

De prijs voor het laten slopen van een betonvloer is afhankelijk van het aantal m2, de dikte en of de betonvloer gewapend is of niet. Een betonvloer slopen begint bij 15,00 euro per m2 en kan oplopen tot ca 35,00 per m2.  Een betonvloer slopen doen wij met onze elektrische breekhamers met daarin een scherpe beitel waarmee we het beton aan stukken breken. Uiteraard voeren we ook meteen het vrijgekomen puin voor u af.

Wij hebben ruime ervaring met het slopen van betonvloeren en het maakt dan ook niet uit of deze een paar centimeter of een halve meter dik is. Een betonvloer laten slopen in uw woning, bedrijfspand, winkel of anders. Wij slopen ook een betonplaat buiten en tussen verdiepingen in bedrijfspanden.

Over de betonvloer

Foto´s, tekeningen en Funda

Afval en uitvoerdatum

Naam, adres en contactgegevens

Algemene vragen

Laatste toelichting, privacybeleid en versturen

Betonvloer slopen

Een betonvloer slopen is een zware klus die je niet zomaar even doet. Een betonvloer slopen en het puin afvoeren is een van de werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren. Inmiddels hebben we al vele betonvloeren en betonplaten mogen slopen bij particulieren die hun woning wilden verbouwen maar ook in bedrijfspanden, winkels en kantoren. Een betonvloer slopen is zoals gezegd een zware klus welke u het beste kunt uitbesteden aan een bedrijf dat hier ervaring mee heeft, de mankracht en het juiste gereedschap in huis heeft. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor betonvloer slopen en maak kennis met onze aantrekkelijke vaste lage prijzen.