Wat kost een caravan slopen?

Caravan slopen: vandaag prijs opvragen is dezelfde dag een vrijblijvende offerte terug! Een vaste prijs voor een caravan slopen is hier niet te noemen. De kosten voor een caravan laten slopen lopen dan ook sterk uiteen. De prijzen voor het laten slopen van je caravan liggen dan ook ergens tussen de € 650,00 voor een kleine caravan en € 3500,00 euro voor een hele grote (dubbele) chalet met schuren en terras, inclusief alle bijkomende kosten. Dus ook de reiskosten, materiaalkosten en kosten voor het afvoeren van afval.

Om de juiste prijs voor een caravan slopen op te kunnen geven hebben we informatie nodig. Meer dan alleen de afmetingen van de stacaravan of chalet. Daarom hebben wij ook voor deze klus een apart formulier ontworpen zodat voor ons alles meteen goed duidelijk is. Zo kunnen wij altijd de scherpste prijs bepalen en betaal je nooit één cent teveel. De informatie die we nodig hebben kun je hieronder op het formulier allemaal kwijt.

Vertel wat meer over de caravan

Afval en uitvoerdatum

Naam, adres en contactgegevens

Laatste toelichting, privacybeleid en versturen

Stacaravan slopen

Een stacaravan slopen is over het algemeen het meeste wat we doen. Op de tweede plaats staat chalet slopen gevolgd door het slopen van een toercaravan. Een stacaravan heeft een gemiddelde lengte van tussen de 7 en 10 meter en is zo´n 2,5 tot 3,5 meter breed. Vaak is een stacaravan gemaakt van aluminium wat zo dus is als blik. De meeste rotzooi krijg je van het slopen van de wanden, het dak en de vloer. Dat is vaak allemaal afgetimmerd en overal zit isolatie tussen. een grote container van 40 m3 is bijna altijd standaard nodig om al het afval af te voeren.

Caravan slopen en meer

Vaak blijft het ook niet alleen bij een caravan slopen alleen. Er staat vaak nog een schuur, is er een aanbouw gemaakt, liggen er nog tegels in, etc. Dit zal er ook allemaal uit moeten. Vaak zijn we met deze randzaken dan ook nog een hele dag druk. En natuurlijk zal er een extra container moeten komen voor de afvoer van de tegels.