Wat kost keuken verwijderen?

Keuken verwijderen: vandaag prijs opvragen is dezelfde dag een prijsopaaf! De prijs voor een keuken verwijderen is hier niet echt te noemen. De kosten voor een keuken verwijderen lopen dan ook sterk uiteen. De prijzen voor het verwijderen van een keuken liggen ergens tussen de € 165,00 voor een kleine simpele rechte keuken en tot wel € 850,00 euro voor een hele grote keuken met kookeiland, kasten, wandtegels, vloertegels, etc. Dit is dan inclusief alle bijkomende kosten. Dus ook de reiskosten, materiaalkosten en kosten voor het afvoeren van afval.

Om de juiste prijs voor een keuken verwijderen op te kunnen geven hebben we informatie nodig. Meer dan alleen de afmetingen van de keuken. Daarom hebben wij ook voor deze klus een apart formulier ontworpen zodat alles meteen goed duidelijk is. Zo kunnen wij altijd de scherpste prijs betalen en betaal je nooit één cent teveel. De informatie die we nodig hebben kun je hieronder op het formulier allemaal kwijt.

Vertel ons over je keuken

Apparatuur dat behouden blijft voor hergebruik of verkoop zullen we netjes demonteren. Overige apparatuur zullen we voor je afvoeren.

Leidingen zoals water en gas worden altijd standaard door ons op een professionele wijze afgedopt. Wel zo zeker, wel zo veilig!

Afval en uitvoerdatum

Naam, adres en contactgegevens

Algemene vragen

Laatste toelichting, privacybeleid en versturen

Keuken verwijderen en afvoeren

Een keuken verwijderen houdt in dat we het keukenblok inclusief de kastjes verwijderen. Maar vaak blijft het niet alleen bij dit werk. Denk aan het afkopelen, demonteren en verwijderen van de apparatuur. Maar ook het verwijderen van de wandtegels en vloertegels kunnen deel uitmaken bij het verwijderen van de keuken. Wanneer noodzakelijk of gewenst verwijderen we ook de dekvloer, betonvloer of granietvloer. En ook het plafond, de radiator en alles wat u maar verder kwijt wilt!

Keuken verwijderen en afval

Nadat we de keuken helemaal hebben verwijderd vegen we alles goed schoon. We brengen alles naar de container of aanhanger en zorgen ervoor dat alles wordt opgeruimd. Wanneer alles is opgeruimd lopen we de keuken nog even na om te kijken of we niets vergeten zijn. Is alles in orde dan gaan wij weer verder naar een volgende keuken ergens in het land!