Wat is algemeen sloopwerk?

Algemeen sloopwerk: Hieronder verstaan we alle sloopwerkzaamheden die niet in onze lijst staan vermeld. Niet dat we deze werkzaamheden niet doen maar we hebben er gewoon geen hele pagina met formulier aan gewijd. De meest voorkomende sloopwerken zijn opgenomen en hebben een afzonderlijke pagina. Wil je iets laten slopen, verwijderen of afvoeren? Maakt niet uit wat, wij doen het!

Om de juiste prijs voor sloopwerk op te kunnen geven hebben we informatie nodig. Meer dan alleen de afmetingen of een beknopte omschrijving. Wanneer je een offerte aanvraagt voor algemeen sloopwerk wees dan zo duidelijk mogelijk. Vermeld afmetingen, waar het uit bestaat, hoeveel lagen, ligt het los of gelijmd, etc. Een aantal foto´s toevoegen zal zeker helpen bij het beoordelen van uw klus.

Vertel wat je wilt laten doen

je kunt straks een uitgebreide omschrijving of toelichting geven

Foto´s en link naar Funda

Afval en uitvoerdatum

Naam, adres en contactgegevens

Algemene vragen

Laatste toelichting, privacybeleid en versturen

Sloopwerk door het hele land

Wij voeren sloopwerken uit door het hele land. Bij particulieren thuis maar ook bij zakelijke opdrachtgevers in hun kantoor, winkel of bedrijfspand. Ons sloopbedrijf heeft een landelijke dekking en kan je in iedere plaats van dienst zijn. Of het nu gaat om het verwijderen van behang van de muur of het strippen van je hele huis: wij doen het allemaal en overal!

Laagste prijs sloopwerk

Onze prijzen zijn in vergelijking met andere sloopbedrijven een stuk aantrekkelijker. Dat is mooi voor jou, want zo bespaar je lekker wat geld op je verbouwing. En daar kun je dan weer iets moois voor kopen voor in de nieuwe badkamerkeuken of op de vloer in de woonkamer.